Valet Parking

Service van een ongekende kwaliteit

U organiseert een bijeenkomst of evenement en wilt uw gasten een ongekend comfort bieden. Ze worden bij aankomst al ontvangen met een glas bubbels, en de programmering is al piekfijn in orde. Maar, u wilt méér. Biedt ze de luxe van Valet Parking, mogelijk gemaakt door Cab4Cars!

Het aankomen bij de locatie, om vervolgens drie rondjes over het terrein te moeten rijden op zoek naar een geschikte parkeerplek is voorbij. Bij aankomst staat een parking-medewerker klaar die uw gasten als VIPs onthaald en ze vanaf minuut één al een comfortabele dag of avond biedt.

Het voertuig wordt met alle zorg geparkeerd, en uw gasten ontvangen een nummer dat correspondeert met hun voertuig. Mochten ze richting huis willen, wordt het voertuig weer netjes voorgereden bij overhandiging van het nummertje. Uiteraard is het ook mogelijk om even een belletje te plegen.

De Valet Parking service van Cab4Cars is uitstekend te combineren met onze Shuttleservice, waarbij we de gasten die niet met eigen vervoer gekomen zijn, veilig en verantwoord naar huis kunnen brengen met onze eigen comfortabele voertuigen.